סקסטון הוא וויסקי אירי אשר מזוקק שלוש פעמים אך ורק משעורה מדרום מזרח אירלנד. הוויסקי מיושן בחביות אקס-שרי בלבד במילוי ראשון, שני ושלישי. אלכס עובדת בשיתוף פעולה עם משפחת קופרים בספרד אשר מייצרת חביות כבר שלושה דורות בשם אנטוניו פא’אז לובטו והיא משתתפת אפילו בתהליך בחירת העצים עבור החביות, כולן אלון אירופאי.
סקסטון הוא וויסקי שרי עשיר אך קל ולא עמוס. באף שזיפים, צימוקים ואגוזי לוז ומעט מרציפן וקרמל. הוא מפתיע בעוצמתו ומרגיש יותר מ-40% אלכוהול עם דבש, פירות יבשים ומשמשים. הסיומת עצית ומתקתקה. סקסטון הוא דג’סטיף טוב, ותיהנו ממנו עוד יותר אם תגישו לידו גבינת בושה או סנט מור.